tag:blogger.com,1999:blog-1332756484729758721.post3768100637592523545..comments2023-08-17T23:09:38.024+02:00Comments on SISTERS' COOKING: Panna Cotta po przejściachSisters4cookinghttp://www.blogger.com/profile/04398044356109487836noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1332756484729758721.post-49809226037946395472012-03-01T11:01:23.367+01:002012-03-01T11:01:23.367+01:00To fakt :) Ale czasem warto zaryzykować dla takieg...To fakt :) Ale czasem warto zaryzykować dla takiego smaku! Pozdrawiam!Sisters4cookinghttps://www.blogger.com/profile/04398044356109487836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1332756484729758721.post-28241338996542032662012-03-01T09:36:37.477+01:002012-03-01T09:36:37.477+01:00Witam! Mój mąż zrobił pannę cotę swa razy i dwa ra...Witam! Mój mąż zrobił pannę cotę swa razy i dwa razy nie wyszła. Potem okazało się, że to co braliśmy za żelatynę jest jakąś polewą (takie coś na owoce na torcie, żeby się trzymały). Dopiero gdy zdaliśmy sobie z tego sprawę i dodaliśmy prawdziwej żelatyny, to wyszła. Moim zdaniem wszystkie przepisy wymagające żelatyny są nieco ryzykowne :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1332756484729758721.post-14990461200085653432012-02-29T20:44:53.859+01:002012-02-29T20:44:53.859+01:00Za mną też już chodził od dłuższego czasu :)Za mną też już chodził od dłuższego czasu :)Sisters4cookinghttps://www.blogger.com/profile/04398044356109487836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1332756484729758721.post-84248022227145600932012-02-29T20:44:08.756+01:002012-02-29T20:44:08.756+01:00Zrób! Warto :)Zrób! Warto :)Sisters4cookinghttps://www.blogger.com/profile/04398044356109487836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1332756484729758721.post-69547508940602443162012-02-29T20:41:29.838+01:002012-02-29T20:41:29.838+01:00To deser, do którego zabieram się już od dawna i j...To deser, do którego zabieram się już od dawna i jeszcze mi się nie udało:)Acirihttps://www.blogger.com/profile/08497115801165802653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1332756484729758721.post-77587740144039156852012-02-29T20:21:03.667+01:002012-02-29T20:21:03.667+01:00by the way : po patomorfie zrobię sobie w nagrodę ...by the way : po patomorfie zrobię sobie w nagrodę w vgn wersji i zobaczymy...Hello Morning https://www.blogger.com/profile/15739999593941870692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1332756484729758721.post-41213977462682012412012-02-29T20:08:41.508+01:002012-02-29T20:08:41.508+01:00Piękna i pyszna ta panna :)Piękna i pyszna ta panna :)burczymiwbrzuchuhttps://www.blogger.com/profile/11809905006290932238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1332756484729758721.post-72407315775827749022012-02-29T18:39:06.894+01:002012-02-29T18:39:06.894+01:00"ciasto francuskie nie raz uratowało mi życie..."ciasto francuskie nie raz uratowało mi życie" - brzmi jakby podwieczorek był sprawą życia i śmierci :DHello Morning https://www.blogger.com/profile/15739999593941870692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1332756484729758721.post-48967478047850232692012-02-29T14:58:34.511+01:002012-02-29T14:58:34.511+01:00To spróbuj koniecznie! Też jej do tej pory nie rob...To spróbuj koniecznie! Też jej do tej pory nie robiłam samodzielnie, bo myślałam, że to skomplikowane.<br /> Z tym orzechowym smakiem, to mnie jakoś tak natchnęło, że do karmelu to może pasować :)<br /><br />Pozdrawiam!Sisters4cookinghttps://www.blogger.com/profile/04398044356109487836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1332756484729758721.post-51088396179163687712012-02-29T14:48:45.058+01:002012-02-29T14:48:45.058+01:00Świetny pomysł z orzechową panna cottą:)do tej por...Świetny pomysł z orzechową panna cottą:)do tej pory jadałam wyłącznie owocowe. Jadałam ale nie robiłam więc muszę spróbować:)Estragonkahttp://estragoniinneziolka.blog.plnoreply@blogger.com